İçindeki hafif şerbeti ve çıtır tel kadayıf katmanlarıyla damaklarda iz bırakan bir tatlıdır. Özenle hazırlanan tel kadayıf, ceviz veya fındıkla zenginleştirilerek, fırında altın rengini alana kadar pişirilir. Sıcak olarak şerbetle buluştuğunda ise yumuşacık içi ve çıtır dışı ile mükemmel bir lezzet dengesi yakalar. Çay saatlerinden özel davetlere kadar her anı tatlandıran bu tatlı, geleneksel Türk mutfağının sevilen tatlarından biridir.
İçindeki hafif şerbeti ve çıtır tel kadayıf katmanlarıyla damaklarda iz bırakan bir tatlıdır. Özenle hazırlanan tel kadayıf, ceviz veya fındıkla zenginleştirilerek, fırında altın rengini alana kadar pişirilir. Sıcak olarak şerbetle buluştuğunda ise yumuşacık içi ve çıtır dışı ile mükemmel bir lezzet dengesi yakalar. Çay saatlerinden özel davetlere kadar her anı tatlandıran bu tatlı, geleneksel Türk mutfağının sevilen tatlarından biridir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.